BeYou Afro Dance

BeYou Afro Dance verbindt mens en muziek

Introductie:
Originele Afro Dance Moves worden gecombineerd met de lekkerste muziek en dat kan maar één ding betekenen: een energieke les waar je bij móet zijn!. Tijdens deze zullen we dansen op verschillende soorten uptempo muziekstijlen. De basis is Afrikaanse dans, waarbij je moet denken aan grote, aardse en intensieve bewegingen. Daarbij is het de kunst om alles los te laten en tegelijkertijd het onafhankelijk bewegen van onder- en bovenlichaam te beheersen.

De BeYou Afro Dance is geweldig en uniek, omdat het je veel energie geeft, blij maakt, inspireert en je verbind met mensen en de muziek.

Lesinhoud:
De Afro Dance les is een krachtige en energieke training met aandacht voor de basishouding van het lichaam, coördinatie, gronding, flexibiliteit, krachttraining, opbouw van een sterk center en bewegen op verschillende ritmes. Met speciale aandacht voor de golvende beweging van de rug die kenmerkend is voor Afrikaanse dans.

In de les werken we stap voor stap naar een choreografie door middel van een warming-up, verschillende oefeningen in spanning en ontspanning, de danselementen, improvisatie en bewegingscombinaties.

Doelgroep:
De les Afro-Modern is toegankelijk voor iedereen vanaf 16 jaar.

Benieuwd geworden naar de bijzondere Afro Moderne lessen van Daniella bij TotallyZouk Delft?

Geef je dan op voor een GRATIS proefles en klik hier